مراسم گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از زحمات اساتید مدعو کالج بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
با حضور دکتر کوروش جعفریان، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر روجا رحیمی، سرپرست کالج بینالملل دانشگاه، مراسم گرامیداشت روز استاد و تجلیل از زحمات اساتید مدعو کالج بینالملل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ در این مراسم که یکشنبه 14 اردیبهشت 1404 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد؛ جمعی از مدیران و معاونان معاونت و پردیس بینالملل دانشگاه، روسای دانشکدههای داروسازی و دندانپزشکی پردیس بینالملل، مدیران کالج بینالملل و بیش از 80 نفر از استادان مدعو گروههای آموزشی کالج بینالملل دانشگاه حضور داشتند.
نقش چشمگیر اساتید مدعو در پیشبرد اهداف آموزشی کالج بینالملل دانشگاه
در آغاز مراسم دکتر روجا رحیمی، ضمن خیرمقدم به مهمانان و تبریک روز استاد، از زحمات استادان کالج بینالملل قدردانی کرد و علت برگزاری مراسمی با عنوان تقدیر از اساتید مدعو کالج بینالملل را میزان مشارکت بالای آنان در امر آموزش کالج بینالملل دانشگاه عنوان کرد.
وی در گزارشی، از همکاری 41 استاد مدعو از مجموع 48 استاد همکار در گروه آموزشی زبانهای خارجی که مسئولیت تدریس واحدهای مدون زبان انگلیسی به دانشجویان ایرانی و بینالملل را بر عهده دارند خبر داد و برگزاری 307 واحد درسی در 110 کلاس آموزشی و ارائه خدمت به 1484 دانشجو در نیمسال اول سال تحصیلی 1404 – 1403 توسط این گروه را حاصل تلاش و همکاری آنان دانست.
دکتر رحیمی در تشریح فعالیتهای کرسی زبان انگلیسی کالج بینالملل که مسئولیت توانمندسازی زبان انگلیسی دانشجویان بینالملل در سطح مورد انتظار دانشگاه را بر عهده دارد؛ از همکاری 7 استاد مدعو برای برگزاری 48 کلاس آموزشی در نیمسال مذکور و خدمت به 710 دانشجوی بینالملل خبر داد.
سرپرست کالج بینالملل دانشگاه، آموزش زبان فارسی به دانشجویان بینالملل مستقر در شعبه کیش و تهران با همکاری 30 استاد مدعو و برگزاری بیش از 100 کلاس آموزشی را از فعالیتهای کرسی زبان فارسی کالج بینالملل در سال 1403 برشمرد و افزود: توانافزایی زبان انگلیسی اعضای هیئتعلمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، برگزاری کلاسهای آموزش زبانهای ترکی، عربی، ایتالیایی، اسپانیایی، فرانسه، آلمانی و چینی و همچنین برگزاری دورههای کوتاهمدت با اهداف ویژه برای توانمندسازی اعضای هیئتعلمی و کارکنان دانشگاه در حیطههای مختلف زبانی و آموزش زبان از دیگر فعالیتهای انجام شده در کالج بینالملل است و در مجموع در سال 1403 در خدمت 130 استاد مدعو بودهایم که در حال حاضر 97 نفر از این بزرگواران با کالج بینالملل همکاری دارند.
وی در پایان سخنان خود ضمن تشکر از کارشناسان و همکاران کالج بینالملل دانشگاه بیان داشت: با همکاری اساتید و مجموعه کارشناسان و همکاران کالج بینالملل و علیرغم عده و عده کم افتخار داریم که فعالیتهای چشمگیری را انجام داده و بار بزرگی از دوش دانشگاه برداریم.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران بودن افتخار بزرگی است
معاون بینالملل دانشگاه نیز ضمن تبریک روز استاد و قدردانی از تلاش و زحمات اساتید، عیار تلاش آنان را گرانبها توصیف کرد و افزود: استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران بودن افتخار بزرگی است که نصیب ما شده است و باید به خاطر آن شکرگزار باشیم ضمن اینکه دانشگاه نیز به حضور استادان بهویژه شما استادان مدعو که با کمترین میزان دریافتی بهترین خروجی را داشتهاید افتخار کرده و از زحمات شما قدردانی میکند.
دکتر جعفریان با اشاره به تجربه پیشین خود در سمت ریاست کالج بینالملل دانشگاه بیان داشت: با وجود سختیهای کار، کالج بینالملل میتواند رسالت خود را گسترش داده و به سمت بینالمللی سازی کردن دانشگاه در همه ابعاد آن گام بردارد و نباید مسئولیت خود را محدود به برگزاری کلاسهای آموزش زبان بداند بلکه بایستی کاری کند که دانشگاه بینالمللی بشود.
معاون بینالملل دانشگاه در تشریح سخنان خود اظهار داشت: موضوع کوریکولوم های بینالمللی یکی از ابعاد بینالمللی سازی است که کالج بینالملل دانشگاه میتواند بهعنوان راهنما، به بررسی کوریکولوم های بینالمللی در منطقه و جهان بپردازد و به دانشگاه کمک کند تا کوریکولوم های بینالمللی تدوین کند زیرا با مشترک شدن حتی 20 تا 30 درصد از کوریکولوم ها میتوانیم زمینههای بیشتری را برای همکاریهای بینالمللی دانشگاهی مانند تبادل استاد و دانشجو فراهم کنیم و همچنین هویت بصری بیمارستانها، موضوع دیگری است که کالج بینالملل میتواند نقش موثری برای استانداردسازی هویت بصری بیمارستانها با تراز استانداردهای بینالمللی و نگاهی بینالمللی داشته باشد.
عدم مشارکت بیش از نیمی از اعضای هیئتعلمی در فعالیتهای بینالمللی دانشگاه، واقعیتی نامطلوب است
دکتر جعفریان عدم مشارکت بیش از نیمی از جمعیت اعضای هیئتعلمی دانشگاه در فعالیتهای بینالمللی را واقعیتی نامطلوب توصیف و تصریح کرد: امیدوارم با تصویب آییننامههای مربوط به ارتقای مشارکت اعضای هیئتعلمی در امور بینالمللی دانشگاه که البته در اجرا و عمل مخالفانی نیز دارد، در آینده نزدیک ضمن ارتباطگیری با اعضای هیئتعلمی، ایجاد مشوقها و وضع تکالیف بینالمللی حتی در کوچکترین سطح، بتوانیم از وضعیت موجود خارج شده و شاهد نقش پر رنگ جمعیت کثیری از اعضای هیئتعلمی دانشگاه در امور بینالمللی باشیم که در این زمینه نیز کالج بینالملل دانشگاه با توجه به کثرت حضور و ارتباط با اساتید، دارای ظرفیت و توانمندی بسیاری است و میتواند بهعنوان بازوی توانمندسازی بینالمللی دانشگاه عمل کند و دانشگاه را در مسیر بینالمللی شدن به معنای واقعی آن کمک کند.
وی افزود: امیدوارم با این چشمانداز و تعریف مأموریتها، از بینالمللی شدن اعضای هیئتعلمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بگذریم و بر مفاهیمی چون تربیت شهروند جهانی هدفگذاری و برنامهریزی کنیم زیرا تحقق هر یک از این مفاهیم باعث افزایش اعتبار دانشگاه و پیرو آن افزایش درآمدهای دانشگاه و در ادامه بهبود وضعیت دانشگاه و دانشگاهیان، بیماران و کشور خواهد شد.
معاون بینالملل دانشگاه ضمن قدردانی مجدد از زحمات استادان مدعو کالج بینالملل، در پایان سخنان خود بر ضرورت برگزاری رویدادهایی هدفمند برای بهرهمندی از حضور بزرگانی چون دکتر رضا ملک زاده، دکتر لاریجانی و دیگر بزرگان دانشگاه که سخنانشان حاصل سالها تجربه و فهم بینالمللی سازی است تاکید کرد.
از طرح دغدغهها تا آگاهی، تلاش و پیگیری برای رفع چالشها
معاون آموزشی پردیس بینالملل نیز پس از تبریک روز استاد و تشکر از تلاشهای اساتید مدعو، دانشگاه علوم پزشکی تهران را تنها دانشگاهی دانست که مجوز تاسیس کالج بینالملل را دارد و کالج بینالملل را واحدی از دانشگاه برشمرد که به همت مسئولان آن از گذشته تا کنون فعالیتهای بسیار بزرگی را تعریف و اجرا کرده است.
دکتر محمدمهدی طاهری ضمن تشکر از تعامل و دغدغه مندی دکتر روجا رحیمی برای بهبود شرایط اساتید همکار با کالج بینالملل بیان داشت: از دغدغههای موجود در کالج بینالملل اطلاع داریم و برای رفع آنها در تلاش هستیم.
وی ضمن تشکر مجدد از استادان کالج بینالملل بهویژه استادان مدعو که با وجود مشکلات و شرایط موجود مسئولیتهای خود را به نحو مطلوب انجام میدهند، از طرح پیشنهاد افزایش حقالتدریس استادان مدعو توسط دکتر رحیمی در هیئترئیسه و اصلاح آن برای ارائه به هیئتامنای دانشگاه و همچنین پیگیری و ساماندهی موضوع بستههای رفاهی استادان مدعو همکار در شعبه کیش با همکاری مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بینالملل خبر داد.
در ادامه دکتر زینب صیامی، معاون آموزشی و پژوهشی کالج بینالملل دانشگاه ضمن تبریک روز استاد، از تلاشهای اساتید مدعو کالج بینالملل برای ارتقای سطح آموزشی و جایگاه کالج بینالملل در دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکر کرد.
وی در ادامه به توضیح موضوع احصا و دستهبندی چالشها و مشکلات مطرحشده از سوی استادان مدعو کالج بینالملل برای پیگیری در شورای آموزشی دانشکده و همچنین طرح در این جلسه برای هماندیشی مشترک با مدیران معاونت بینالملل پرداخت.
دکتر صیامی اظهار داشت: عدم تناسب حقوق پرداختی با انتظارات کالج بینالملل از اساتید، عدم تناسب حقالتدریس استادان مدعو در مقایسه با حقالتدریس دیگر دانشگاههای کشور، عدم پرداخت حقالتدریس استادان بهصورت ماهانه و کسر مالیات از حقالتدریس پرداختی، عدم بهرهمندی استادان مدعو از بیمه، مزایا و تسهیلات رفاهی دانشگاه، عدم همکاری مطلوب دانشکدهها با گروه زبان انگلیسی و تعطیلی کلاسهای آموزشی گروه زبان انگلیسی بدون اطلاع قبلی، نامطلوب بودن فضاهای آموزشی و عدم تناسب فضای فیزیکی کلاس با تعداد دانشجویان، تخصیص فضای استراحت مناسب به استادان در فواصل تشکیل کلاسها از پرتکرارترین و مهمترین مواردی بود که اساتید کالج بینالملل بهعنوان چالشها و مشکلات خود مطرح کردهاند.
در ادامه پس از تشریح مشکلات توسط نماینده اساتید مدعو کالج بینالملل و اظهار آمادگی آنان برای کمک به موضوع بینالمللی سازی دانشگاه با همکاری در طرحهای تحقیقاتی و امور مربوط به ترجمه در صورت ایجاد مشوقهای لازم، بخش پایانی جلسه به پرسش و پاسخ اختصاص یافت و دکتر محمدمهدی طاهری، سرپرست معاونت آموزشی پردیس بینالملل و دکتر حجت رحمانی، مدیر توسعه منابع و پشتیبانی معاونت بینالملل ضمن پاسخ به سوالات مطرح شده و تصریح بر حمایت از بهبود وضعیت موجود، از پیگیری موارد مطرح شده تا حصول نتیجه و در صورت امکان اصلاح فرایندهای مرتبط در چارچوب قوانین دانشگاه خبر دادند.
اهدای لوح تقدیر و هدیه یادبود به اساتید، پایانبخش این مراسم بود.
ارسال نظر